Etusivu   In English   In Russian

 Ryhmämatkat
 Tarjoukset

 Ohjelmapäivät
 Merkkipäivät
 Häät
 Muistotilaisuudet

 Hiihtolomapaketit ja     pääsiäinen
 Pikkujoulut

 Yhteydenotto
 Valokuvia
 

TERVETULOA KOLILTA AUTOLAUTALLA LIEKSAAN JA RUUNAAN KOSKILLE KOSKIVENEELLÄ!

Kolin vaarat ovat muinaisen vuorijonon, Karelidien, jäänteitä. Ne muodostuivat lähes 2000 miljoonaa vuotta sitten. Kolista tuli tunnettu matkailukohde jo vuosisadan vaihteessa. Kolin vaarajonon upeat maisemat ovat lumonneet ja innoittaneet mm. seuraavia suomalaisia taiteilijoita: Sibelius, Aho, Järnefelt, Halonen.
Pielinen on Suomen viidenneksi suurin järvi. Se on luonteeltaan moni-ilmeinen. Pielisen rannoilta voit löytää sekä karua ja kallioista maata että kilometreittäin kaunista hiekkarantaa. Suomen sisävesien suurin matkustaja-autolautta M/F Pielinen liikennöi Kolin ja Lieksan väliä päivittäin kesäkuukausina.
Ruunaan kosket ovat itärajan tuntumassa. Joki saa alkunsa Venäjän Karjalan tasavallan puolelta. Siellä voi harrastaa koskenlaskua isoilla turvallisilla koskiveneillä läpi pohjoiskarjalaisen kauniin ja puhtaan luonnon jopa 31 km:n ja kuuden kosken verran. Karjalaiset herkut odottavat erälounaalla joko lämpimässä kodassa tai laavulla. Kunniakirjat kruunaavat lopuksi tämän ikimuistoisen retken Ruunaan koskilla.
Professori Eva Ryynäsen ateljeekoti, Paaterin kirkko ja galleriakahvila
Eva Ryynänen käytti veistostensa materiaalina puuta. Veistoksia on valmistunut noin 400 kpl, joista viitisenkymmentä on toimitettu ulkomaille. Eva Ryynäsen suunnittelema Paaterin honkakirkko valmistui kesällä 1991 ja galleriakahvila kesällä 1993.
Hotelli Pielinen sijaitsee kiireettömässä ja rauhallisessa maalaismaisemassa Pielisen itäpuolella. Se soveltuu hyvin ryhmämatkailuun. Hotellissa on 40 vuodepaikkaa, saunat, iso uima-allas ja ravintola. Hostelli sijaitsee aivan hotellin vieressä (34 vuodepaikkaa). Ohjelma- ja majoituspalvelumme ovat laadukkaita.

Ohjelma:
1. päivä

Koli; kansallismaisemaan tutustuminen Kolin huipulta     kesto 1 h.
Autolautalla klo 17.00 Kolilta Lieksaan   kesto 2 h.
Ruunaan kosket, koskenlasku puuveneellä ja erälounas  kesto 4 h.
Majoitus hotelli Pielinen, saunominen ja uinti altaalla.
2. päivä
Aamiainen
Professori Eva Ryynäsen ateljee ja Paaterin kirkko       kesto 1 h.
Hyvää matkaa, monta kokemusta rikkaampana.

Ryhmät: 30 – 60 henkilöä   Voimassa: 15.05.- 30.09.
Hinta: 82 € / hlö
Sis: Kolin kansallismaisemaan tutustumisen, autolauttamaksut, koskenlaskun, erälounaan, majoituksen, saunan, aamiaisen ja pääsymaksun Paaterin kirkkoon.
Muuta: Lisävuorokaudet 28 €/hlö
Ryhmällä oma opas ja bussi.

  Ryhmämatkat

 
 
 
  © Tervetuloa Kolilta autolautalla Lieksaan ja Ruunaan koskille koskiveneellä